Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Filozofski fakultet Odsjek za njemački jezik i književnost
Citirajte ovaj rad
Schwierz, M. (2023). Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377
Schwierz, Mario. "Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377
Schwierz, Mario. "Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377
Schwierz, M. (2023). 'Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377
Schwierz M. Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet; 2023 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377
M. Schwierz, "Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377