Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas
U: Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku. / Rišner, Vlasta; Glušac, Maja; Mlikota, Jadranka (ur.). Osijek; Zagreb: Filozofski fakultet u Osijeku; Hrvatska sveučilišna naklada, 2024. str. 199-226. urn:nbn:hr:142:705109


Citirajte ovaj rad

Rišner, V. (2024). O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas. U V. Rišner, (Ur.), M. Glušac, (Ur.), J. Mlikota, (Ur.), Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku (str. 199-226). Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109

Rišner, Vlasta. "O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas." Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, Ur. Vlasta Rišner, Ur. Maja Glušac, Ur. Jadranka Mlikota, Filozofski fakultet u Osijeku, Hrvatska sveučilišna naklada, 2024, str. 199-226. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109

Rišner, Vlasta. "O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas." U Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, 199-226. Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2024. Citirano 16.02.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109

Rišner, V. (2024) 'O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas', u Rišner, V. (ur.), Glušac, M. (ur.), Mlikota, J. (ur.), Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, Osijek, Filozofski fakultet u Osijeku; Hrvatska sveučilišna naklada, Zagreb, str. 199-226. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109 (Datum pristupa: 16.02.2025.)

Rišner V. O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas. U: V. Rišner, ur., M. Glušac, ur., J. Mlikota, ur. Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada; 2024. Str. 199-226. [pristupljeno 16.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109

V. Rišner, "O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas", Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, V. Rišner, M. Glušac i J. Mlikota, Ur. Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2024. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109 [Citirano: 16.02.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.