O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas
In: Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku. / Rišner, Vlasta; Glušac, Maja; Mlikota, Jadranka (Ed.). Osijek; Zagreb: Filozofski fakultet u Osijeku; Hrvatska sveučilišna naklada, 2024. pp. 199-226. urn:nbn:hr:142:705109
Rišner, V. (2024). O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas. In V. Rišner, (Ed.), M. Glušac, (Ed.), J. Mlikota, (Ed.), Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku (pp. 199-226). Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109
Rišner, Vlasta. "O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas." Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, edited by Vlasta Rišner, edited by Maja Glušac, edited by Jadranka Mlikota, Filozofski fakultet u Osijeku, Hrvatska sveučilišna naklada, 2024, pp. 199-226. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109
Rišner, Vlasta. "O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas." In Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, 199-226. Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2024. Accessed 2025 February 04. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109
Rišner, V. (2024) 'O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas', in Rišner, V. (ed.), Glušac, M. (ed.), Mlikota, J. (ed.), Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, Osijek, Filozofski fakultet u Osijeku; Hrvatska sveučilišna naklada, Zagreb, pp. 199-226. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109 (Accessed 04 February 2025)
Rišner V. O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas. In: V. Rišner, ed., M. Glušac, ed., J. Mlikota, ed. Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada; 2024. Pp. 199-226. [cited 2025 February 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109
V. Rišner, "O nekim jezičnim i stilskim obilježjima kuharskih recepata od 1930-ih godina do danas", Od norme do uporabe 3: zbornik radova sa znanstvenoga skupa Od norme do uporabe 3 održanoga 23. i 24. rujna 2022. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku, V. Rišner, M. Glušac and J. Mlikota, Eds. Osijek: Filozofski fakultet u Osijeku; Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2024. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:705109 [Accessed: 04 February 2025]