prikaz prve stranice dokumenta Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše

Šabić, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Humanities and Social Sciences
Department of Information Sciences

Cite this document

Šabić, I. (2010). Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:823151

Šabić, Ivan. "Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Humanities and Social Sciences, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:823151

Šabić, Ivan. "Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Humanities and Social Sciences, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:823151

Šabić, I. (2010). 'Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Humanities and Social Sciences, accessed 22 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:823151

Šabić I. Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Humanities and Social Sciences; 2010 [cited 2020 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:823151

I. Šabić, "Konzervacija i restauracija papirne građe- deacidifikacija i dolijevanje papirne kaše", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Humanities and Social Sciences, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:823151

Islandora Bookmark - Please login to use this feature